FOTO. Tânăr, din Olt, prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în municipiul Craiova

HomeEvenimentRecomandate

FOTO. Tânăr, din Olt, prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în municipiul Craiova

    Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, a fost prins în flagrant în timp ce comercializa 23 de grame de

O femeie, de 35 de ani, din Craiova, a murit după ce a căzut de la etaj
FOTO. Un tramvai lovit de fulger a luat foc în mers, în Craiova
Două minore, amendate de poliţiştii locali din Craiova
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, a fost prins în flagrant în timp ce comercializa 23 de grame de cocaină, în municipiul Craiova.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, pe 26 martie, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

Astfel, a fost prins în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, în timp ce ar fi pus în vânzare 23 de grame de cocaină, pentru 9.500 de lei.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta, împreună cu o altă persoană ( care se sustrage urmăririi penale) ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină, cu sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dolj, unde au fost descoperite 150 de grame de cocaină, un cântar de mare precizie, diverse obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, transmite IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea bărbatului de 26 de ani, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului reținut, pentru 30 de zile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0