Femeie de 54 de ani, din Valea Mare, şi un slătinean de 73 de ani, confirmaţi cu COVID-19, au decedat în spitalul Caracal

HomeSănătate

Femeie de 54 de ani, din Valea Mare, şi un slătinean de 73 de ani, confirmaţi cu COVID-19, au decedat în spitalul Caracal

Judeţul Olt a înregistrat, în ultimele 24 de ore, alte două decese în rândul unor persoane confirmate cu noul coronavirus.  O femeie de doar 54 de ani, din Valea Mare, şi un bărbat în vârstă de 73 de ani, au decedat în Spitalul Municipal Caracal. Ambii pacienţi aveau boli asociate.

Cu aceste două cazuri, judeţul Olt a ajuns la 20 de decese COVID-19

INSP: Subvarianta mai contagioasă a tulpinii Omicron a fost detectată în România
Arafat: Parlamentul trebuie să voteze proiectul de lege privind vaccinarea sau testarea obligatorie a cadrelor medicale
Situaţie tot mai gravă. 255 de cazuri noi Covid-19 şi 6 decese, în Olt
Distribuie acest articol

Loading

Femeia de 54 de ani, din Valea Mare, era internată pe data de 18 iulie la Spitalul Municipal Caracal şi a decedat în această dimineaţă. Aceasta era confirmată cu coronavirus şi avea obezitate, HTA, bronhopneumonie şi insuficienţă respiratorie.

Cealaltă persoană confirmată cu noul coronavirus pe data de 23 iulie, care a decedat în aceeaşi seară, este un bărbat de 73 de ani, din Slatina, care suferea de boală cronică renală, insuficienţă cardiacă, obezitate, HTA şi bronhopneumonie.

Cu aceste două cazuri, judeţul Olt a ajuns la 20 de decese în rândul unor persoane confirmate cu noul coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0