Florin Homorean, noul preşedinte al PNL Slatina. Voiculescu: „Decizia reprezintă reconfirmarea susţinerii pe care organizaţia o are pentru Homorean”

HomePolitică

Florin Homorean, noul preşedinte al PNL Slatina. Voiculescu: „Decizia reprezintă reconfirmarea susţinerii pe care organizaţia o are pentru Homorean”

  Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, este noul preşedinte al organizaţiei PNL Slatina. Decizia a fost luată în cadrul BPJ al PNL Olt. Pre

Liberalii olteni trec în partidul lui Orban: „O să urmeze un val de demisii în PNL Olt”
Liviu Voiculescu (PNL Olt): „Guvernul va continua şi în acest an programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile”
Gigel Ştirbu, negocieri pentru formarea unei alianţe împotriva PSD la nivelul judeţului Olt. „Suntem datori să lăsăm orice urmă de orgoliu, să ne aşezăm la masă, pentru o alianţă în judeţul Olt împotriva PSD”
Distribuie acest articol

Loading

 

Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, este noul preşedinte al organizaţiei PNL Slatina. Decizia a fost luată în cadrul BPJ al PNL Olt. Preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Liviu Voiculescu, îşi reconfirmă susţinerea pentru Florin Homorean, demis săptămâna trecută de Guvern din funcţia de prefect de Olt.

Destituit din funcţia de prefect de Olt, de către Guvern, care l-a numit în aceeaşi zi în această funcţie pe Mario De Mezzo, Florin Homorean este noul preşedinte al PNL Slatina. Fostul prefect de Olt are susţinerea colegilor din partid, acest lucru fiind confirmat prin decizia luată în aceste zile în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Olt.

Florin Homorean este noul președinte al Organizației PNL Slatina. Decizia a fost luata în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Olt și reprezinta reconfirmarea susținerii pe care organizația o are pentru Florin Homorean. În calitate de președinte al PNL Olt îi urez succes și vreau să-l asigur pe Florin  în continuare de tot sprijinul meu în noua misiune care i-a fost încredințată de colegi. Sunt convins ca va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor asa cum a făcut-o și în perioada în care a condus Prefectura Olt îndeosebi într-o perioadă greu încercată de pandemia Covid-19”, a transmis preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0