Fostul liberal, Sorin George Ciucu, tâlhărit la intrarea în scara blocului, în seara în care filiala PNL Corabia a trecut la PSD. „Ar fi extrem de grav dacă lupta politică ar fi întrecut orice măsură”

HomePolitică

Fostul liberal, Sorin George Ciucu, tâlhărit la intrarea în scara blocului, în seara în care filiala PNL Corabia a trecut la PSD. „Ar fi extrem de grav dacă lupta politică ar fi întrecut orice măsură”

  Consilierul judeţean Sorin George Ciucu, preşedinte al filialei PNL Corabia până săptămâna trecută, când a trecut la PSD, a fost tâlhărit în

Liviu Voiculescu (PNL): „Senatul a adoptat propunerea legislativă care prevede închisoare cu executare pentru şoferii băuţi sau drogaţi implicaţi în accidente mortale”
COVID-19 loveşte în PNL. Preşedintele de la Olt, Liviu Voiculescu, se autoizolează la Cungrea
Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid. „Sunt victima unei găști demolatoare”
Distribuie acest articol

Loading

 

Consilierul judeţean Sorin George Ciucu, preşedinte al filialei PNL Corabia până săptămâna trecută, când a trecut la PSD, a fost tâlhărit în seara zilei de 14 noiembrie, după sedinţa în care întreaga organizaţie a PNL Corabia a trecut la PSD.

Consilierul judeţean Sorin George Ciucu (fost preşedinte PNL Corabia) susţine că a fost tâlhărit marţi seara, imediat după şedinţa în care întreaga organizaţie a PNL Corabia a trecut la PSD. Acesta îşi pune semne de întrebare dacă totul a fost  coincidenţă sau răzbunare politică. Cert este că a depus o plangere la Poliţie.

Coincidență cu suspiciuni întemeiate. După cum știți, aseară Organizația PNL Corabia a trecut, cu toate structurile sale interne la PSD. La doar câteva ore după eveniment, în parcarea blocului în care locuiesc, când voiam să urc în locuință, am fost atacat în mod surprinzător și extrem de punctual de doi indivizi. Am avut norocul să scap cu o îmbrânceală, dar am avut ghinionul de a fi tâlhărit de borseta personală în care aveam toate actele și cardurile personale, cheile locuinței, inclusiv cheia de la autoturismul proprietate personală mi-a fost luată.

Nu vreau să cred că evenimentul din seara trecută ar avea o conotație politică. Ar fi extrem de grav dacă lupta politică ar fi întrecut orice măsură. Nu pot însă, să trec peste momentul și conjunctura în care s-a petrecut evenimentul aseară. Mai ales că, stau de-o viață în acel bloc și niciodată nu mi s-a întâmplat nimic. 

Bineînțeles, am făcut demersurile legale la Poliție și am toată convingerea și încrederea că oamenii legii, profesioniști, ai Poliției Corabia vor rezolva cazul. Îmi doresc acest lucru, în primul rând pentru a înlătura orice suspiciune de implicare politică. Am și dreptul presupunerii ei, nu-i așa ?!”, a postat acesta pe Facebook.

Poliţia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bibescu Vodă, din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras bărbatului o borsetă, în care se aflau mai multe documente personale și o suma de bani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, recuperării prejudiciului și dispunerii de măsuri legale”, transmite IPJ Olt. 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0