FOTO. Avansări în grad la Jandarmeria Olt cu ocazia Zilei Naţionale

HomeActualitate

FOTO. Avansări în grad la Jandarmeria Olt cu ocazia Zilei Naţionale

  22 de jandarmi olteni au fost avansaţi în grad cu prilejul Zilei Naţionale. Potrivit regulamentelor militare, înaintări  în grad înainte de

FOTO. Avansări în grad şi distincţii în rândul salvatorilor ISU Olt, cu ocazia Zilei Pompierilor din România
FOTO. Tehnica din dotare, prezentată slătinenilor de Ziua Poliţiei. Peste 150 de poliţişti, avansaţi în grad
FOTO. Ziua Jandarmeriei, sărbătorită prin avansări în grad
Distribuie acest articol

Loading

 

22 de jandarmi olteni au fost avansaţi în grad cu prilejul Zilei Naţionale. Potrivit regulamentelor militare, înaintări  în grad înainte de termen se pot face de Ziua Armei, la 3 aprilie, şi de Ziua Națională a României, la 1 Decembrie.

 

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a fost desfășurată o activitate festivă, în cadrul căreia 22 jandarmi au fost avansaţi în grad ( 4 ofițeri și 18 subofițeri).

„Astăzi, 29 noiembrie, s-a desfășurat festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a ofițerilor și subofițerilor, care în activitatea desfășurată s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

După prezentarea Ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru jandarmii avansați, colonel Emanuel-Theodor Botan, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a înmânat noile grade militare celor avansați.

Totodată a fost prezentat şi Ordinul inspectorului șef prin care personalul unității a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, la 3 aprilie, şi de Ziua Națională a României, la 1 Decembrie.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0