FOTO. Crimă în Slatina. O femeie a fost ucisă într-un bloc din zona Zahana

HomeEvenimentRecomandate

FOTO. Crimă în Slatina. O femeie a fost ucisă într-un bloc din zona Zahana

  Crimă înfiorătoare petrecută, în urmă cu puţin timp, în Slatina, într-un bloc din zona Zahana. O femeie, în vârstă de 28 de ani, a fost înju

Poliţist din cadrul secţiei Drăgăneşti-Olt, reţinut în cazul pistolului şi muniţiei dispărute
Prinşi băuţi la volan de Florii. Un bărbat din Dobrosloveni nu avea nici permis de conducere
FOTO. 7 morți într-un accident grav produs pe E85. A fost activat planul roșu de intervenție
Distribuie acest articol

Loading

 

Crimă înfiorătoare petrecută, în urmă cu puţin timp, în Slatina, într-un bloc din zona Zahana. O femeie, în vârstă de 28 de ani, a fost înjunghiată mortal, în gât, de către concubinul ei..

Crima îngrozitoare s-a petrecut, în această dimineaţă, în jurul orei 10.30, într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina, zona Zahana.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor”, transmite IPJ Olt.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Olt, din primele date, nu au fost sesizări anterioare ale femeii, cu privire la faptul că ar mai fi fost agresată, și nu există dosare penale în lucru.

Femeia a fost înjunghiată în repetate rânduri, moartea fiind una violentă

Potrivit Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt, moartea femeii în vârstă de 28 de ani a fost violentă, fiind înjunghiată în repetate rânduri cu cuţitul.

În fapt, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 31.05.2023, în timp ce se aflau în locuinţa numitului D. M., din mun. Slatina, jud. Olt (zona Zahana), acesta a lovit-o în mod repetat cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), pe concubina sa, D. S. J., cu consecinţa producerii de multiple plăgi tăiate-înţepate, care au condus la decesul acesteia.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de S.J.M.L. Olt la data de 31.05.2023, a rezultat că moartea numitei D. S. J., de 28 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei interne şi externe consecinţa multiplelor plăgi înţepate-tăiate. Dintre plăgile tăiate-înţepate, unele au fost toracice, penetrante (3 toracic posterior, 4 toracic anterior, 1 toracic lateral), între acestea şi moartea susnumitei existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată.

Leziunile traumatice au fost produse prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, posibil cuţitul găsit la faţa locului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0