FOTO. CSM Slatina, remiză cu FC Argeş după ce a condus până în minutul 90+4. Oprescu: „Păcat, am mai spus-o, cum e şi proverbul acela, ne înecăm la mal”

HomeSport

FOTO. CSM Slatina, remiză cu FC Argeş după ce a condus până în minutul 90+4. Oprescu: „Păcat, am mai spus-o, cum e şi proverbul acela, ne înecăm la mal”

  Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Campionii FC Argeş. Gruparea pregătită de Daniel Opr

Handbalistele slătinene, fără puncte în actualul sezon. Duelul cu Rapid Bucureşti pierdut la patru goluri
FOTO. CSM Slatina se califică în turul IV al Cupei României
FOTO. CSM Slatina, înfrângere la trei goluri pe terenul echipei Minaur Baia Mare
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Campionii FC Argeş. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a scăpat victoria printre degete, după un gol încasat în prelungiri. „Ne înecăm la mal”, a spus Daniel Oprescu, la finalul confruntării, după ce în urma cu câteva etape şi în meciul cu CSA Steaua echipa sa a fost egalată în minutul 90, pierzând astfel puncte preţioase la capătul unor partide care le-ar fi putut aduce maximum de puncte.

CSM Slatina revine doar cu un punct din meciul susţinut la Mioveni, cu FC Argeş, după ce a fost la un pas de victorie.

Slătinenii au avut o ocazie uriaşă la jumătatea primei reprize, însă atacantul Mihai Ion a ratat incredibil din câţiva metri. Silivian Matei centrează în faţa porţii, iar atacantul slătinenilor reia din alunecare, mingea lovită prost, cumva cu gamba, fiind scoasă de pe linia porţii de goalkeeper-ul Cătălin Straton.

Primul şut pe poartă al adversarilor a fost abia în minutul 40, însă fără a-l pune în dificultate pe Simion Velcu, aflat între buturile echipei slătinene.

CSM Slatina a dat lovitura în minutul 57 prin căpitanul de echipă Cătălin Doman. Călin Toma centrează din corner, iar decarul slătinenilor se înalţă în careu şi reia cu capul din 5 metri, din faţa lui Straton, aducând astfel deschiderea scorului. Cea mai mare ocazie a argeşenilor a fost în minutul 65, când Rusu trimite în bară, din alunecare.

Şi a venit minutul 90+4, când o minge deviată de două ori de argeşeni, în încercarea disperată de egalare, ajunge la Patrick Dulcea, care preia în 6 metri de lîngă Mondragon şi Mitran, şi trimite din semi-voleu, aducând egalarea nesperată.

Este al doilea meci, după cel de la CSA Steaua, când gruparea slătineană scapă victoria printre degete, pierzând puncte preţioase în final de joc.

Oprescu: „ Este al doilea meci într-o lună, când pierdem puncte importante, în acest fel”

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat dezmăgit, mai ales că s-au mai pierdut puncte în acest fel, ultima partidă în care slătinenii au fost egalaţi pe final de joc fiind cea cu CSA Steaua.

Este al doilea meci într-o lună, în care pierdem puncte importante în acest fel. Deşi vorbim mereu şi ne antrenăm în aşa fel încât să nu ne mai retragem după ce marcăm, se întâmplă la fel. Dar, am mai spus-o…Este şi proverbul acela, ne înecăm la mal. Când conduci şi iei gol în prelungiri, nu ai cum să fii mulţumit cu un punct…Dar e clar, şi noi avem limitele noastre şi trebuie să învăţăm să gestionăm mai bine minutele de final. Păcat, că am făcut meciuri bune şi cu Steaua şi cu Buzău, etapa trecută când am ratat penalty… Adversarii nu pot să spun că au jucat mai bine, dar cu toate acestea am făcut doar două puncte”, a precizat Daniel Oprescu, imediat după meci.

Runda viitoare, pe 30 octombrie, cu începere de la ora 15.30, CSM Slatina primeşte vizita actualului lider al Ligii a II-a, Unirea Slobozia. Partida va fi transmisă pe Digi Sport şi Prima Sport.

CSM Slatina: Velcu, Mitran, Ael Stan, Mondragon, C. Toma (Pisăru 90+2′), Dorin Toma, Silian Matei (Donca 79′), Ciocâlteu (C-tin. Radu 69′), Doman (Sălcianu 69′), Raul Popa, Mihai Ion (Valentin Alexandru 79′).

FC Argeș: Straton, Tofan, Turda (cpt.), M. Tudose, Rizzi, Al. Răuță, Babin (Rădescu 35′), Bertrand (M. Angelov 46′), Haită (Buhăcianu 62′), Zătreanu (Dulcea 46′), Bogdan Rusu.

 

Sursa foto: argesfc.ro

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    […] „Este al doilea meci într-o lună, în care pierdem puncte importante în acest fel. Deşi vorbim mereu şi ne antrenăm în aşa fel încât să nu ne mai retragem după ce marcăm, se întâmplă la fel. Când conduci şi iei gol în prelungiri, nu ai cum să fii mulţumit cu un punct. Dar e clar: şi noi avem limitele noastre şi trebuie să învăţăm să gestionăm mai bine minutele de final! Păcat, că am făcut meciuri bune şi cu Steaua, dar şi cu Buzău în etapa trecută când am ratat penalti… Nu pot să spun că adversarii au jucat mai bine, dar cu toate acestea am făcut doar două puncte“, a comentat Daniel Oprescu, citat de NewsFlux. […]

DISQUS: 0