VIDEO. Doi bărbaţi din Bălteni, o femeie din Slatina, şi un cetăţean străin au tâlhărit şi i-au ţinut captivi la sediul unei societăţi pe doi bărbaţi din judeţul Galaţi

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Doi bărbaţi din Bălteni, o femeie din Slatina, şi un cetăţean străin au tâlhărit şi i-au ţinut captivi la sediul unei societăţi pe doi bărbaţi din judeţul Galaţi

  Trei bărbaţi, doi dintre ei din Bălteni, şi un cetăţean străin, au fost reţinuţi pentru talharie, șantaj și lipsire de libertate în mod ileg

VIDEO: Percheziţii în Olt pentru destructurarea unei reţele de proxenetism. Victimele erau duse în străinătate, sechestrate şi supuse unor violenţe extreme
Accident pe DN 7. Coliziune între o autoutilitară şi un TIR
VIDEO&FOTO. O vilă, din comuna Icoana, distrusă de flăcări. Focul s-a aprins de la coşul de fum
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei bărbaţi, doi dintre ei din Bălteni, şi un cetăţean străin, au fost reţinuţi pentru talharie, șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal. Cei trei, împreună cu o femeie din Slatina, prin amenințări și acte de violență, i-ar fi deposedat de aproximativ 5200 de euro și i-ar fi ținut împotriva voinței lor la sediul unei societăți comerciale, din comuna Bălteni pe doi bărbaţi din Galaţi.  

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți au fost sesizați, pe data de 28 septembrie, de către doi bărbați, din comuna Ivești, județul Galați, cu privire la faptul că, la data de 26 septembrie 2023, în timp ce se aflau în comuna Bălteni, din județul Olt, mai multe persoane, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență, i-ar fi deposedat de aproximativ 5200 de euro și i-ar fi ținut împotriva voinței lor la sediul unei societăți comerciale, din comuna Bălteni, Județul Olt, în scopul de obține de la aceștia o altă sumă de bani, respectiv 25.000 de lei, suma ce a fost și obținută de către aceștia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea faptelor, respectiv 2 bărbați de 47 și 40 de ani, ambii din comuna Bălteni, o femeie de 52 de ani, din municipiul Slatina și un cetățean străin de 29 de ani, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

După administrarea probatoriului, la data de 23 octombrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele celor 3 bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 24 octombrie 2023, bărbații au fost prezentați Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de aceștia”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0