FOTO. CSM Slatina, victorie clară în ultimul meci acasă. Negocierile privind formarea lotului pentru noul sezon au fost demarate

HomeSport

FOTO. CSM Slatina, victorie clară în ultimul meci acasă. Negocierile privind formarea lotului pentru noul sezon au fost demarate

  CSM Slatina s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu cu Progresul Spartac, la ultima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri din ac

CSM Slatina învinge liderul Unirea Slobozia, după un gol marcat în minutul 90+5. Oprescu: „Victoria aceasta este ca un medicament pentru moral”
CSM Slatina învinge în inferioritate Progresul Spartac şi încheie 2023 cu victorie. Oprescu: „M-a bucurat atitudinea din a doua repriză”
CSM Slatina, victorie şi în al doilea amical al iernii
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu cu Progresul Spartac, la ultima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri din actualul sezon al Ligii a II-a, prin golurile marcate de Silvian Matei, Ionuţ Năstăsie, Ionuţ Mitran şi Călin Toma. Pe lângă cele patru „reuşite”, gruparea pregătită de Daniel Oprescu a mai avut două bare, dar şi alte numeroase ocazii.

 

Chiar dacă vremea a fost potrivnică fotbalului, CSM Slatina a făcut un joc bun, cu ocazii, goluri, acţiuni frumoase de atac, dar şi ratări uriaşe, la ultimul meci în faţa propriilor suporteri, contra celor de la Progresul Spartac, formaţie care a retrogradat, dar care nu a cedat uşor în meciurile precedente disputate în play-out.

 

Golurile grupării slătinene au fost marcate de Silvian Matei (min.25), Ionuţ Năstăsie (pen. min. 60), Ionuţ Mitran (min. 88) şi Călin Toma (90+2). Pe lângă cele patru goluri, slătinenii au mai avut două bare, dar şi alte ocazii bune de a marca.

 

Oprescu: „Am încercat să-i montăm, să facem un joc frumos”

Chiar dacă şi acest joc a fost început fără unii dintre titulari, CSM Slatina a dominat din primul, până în ultimul minut confruntarea. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a declarat că, după atingerea obiectivului a sesizat o oarecare relaxare în rândul jucătorilor şi toată săptămâna a încercat să-i monteze. Tehnicianul divizionarei secunde slătinene a apreciat angajamentul în joc arătat, iar totodată a precizat că unii jucători sunt la final de contract.

 

Toată săptămâna am încercat să-i montez pe băieţi, pentru că după ce ne-am salvat matematic de la retrogradare, am sesizat o oarecare relaxare în jocul lor. Sunt jucători care sunt la final de contract, unii nu au vrut să-şi prelungească contractul, apare o oarecare relaxare, frică de a nu se accidenta…Am încercat să-i montam, să facem un joc frumos, pentru că era ultima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri şi, din respect pentru ei, mai ales pe această vreme, era important să facem o partidă bună, frumoasă, cu ocazii, cu goluri… Mă bucur că am reuşit acest lucru, mai ales că, Progresul Spartac, în meciul anterior, cu Chindia Târgovişte, a jucat mult mai bine, şi-a creat ocazii, doar execuţia unui jucător de la Chindia, Fedelea, a făcut diferenţa. Altfel, Progresul Spartac merita mult mai mult în acel joc. I-am avertizat şi mă bucur că ei au înţeles că dacă se respectă ca jucători profesionişti şi au orgoliu personal arată că e o diferenţă între ei şi echipele care sunt la retrogradare”, a declarat Daniel Oprescu, după joc.

 

Întrebat dacă clubul va reuşi să-i păstreze pe cei mai importanţi jucători din lot şi în noul sezon, Oprescu a fost tranşant.

Nu este simplu. Am demarat discuţiile, nu de acum, ci suntem în negocieri cu o parte dintre ei de ceva timp, şi trebuie să recunoaştem că cu unii nu ne-am înţeles, tocmai pentru că nu putem să susţinem pretenţiile financiare. Cum ştie toată lumea, avem un buget limitat, şi până acum managementul pe care l-am avut a arătat că suntem pe drumul cel bun. Nu o să aplicăm un management defectuos, să dăm mai mult decât ne permitem, pentru că  atât avem. Dacă nu ne vom înţelege, pentru că mai avem timp, o să aducem jucători care se încadrează în fondul nostru salarial şi…, nu e un seceret, aşa cum am făcut anul trecut, când ne-am reorientat spre jucători de la echipe care au retrogradat sau echipe de Liga a III-a, probabil că o să mergem în continuare pe   aceeaşi strategie, pentru că aceasta este, e foarte important că ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus Oprescu.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, în ultima etapă din acest sezon, în deplasare, Chindia Târgovişte. Partida este programată pe data de 11 mai.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0