FOTO. Două persoane au suferit arsuri multiple, după o explozie la reţeau de gaze, într-o locuinţă din Călimăneşti

HomeEveniment

FOTO. Două persoane au suferit arsuri multiple, după o explozie la reţeau de gaze, într-o locuinţă din Călimăneşti

  Două persoane au ajuns la spital cu arsuri, după o explozie la o reţea de gaze, într-o locuinţă din Călimăneşti. De asemenea, structura de r

Accident pe DN 65, la Jitaru. Două persoane sunt rănite
Accident cu trei autoturisme implicate, în Olt. Două persoane transportate la spital
FOTO. Grav accident pe DN 54, în Olt. Trei persoane rănite, după impactul între un autoturism şi un tractor cu remorcă
Distribuie acest articol

Loading

 

Două persoane au ajuns la spital cu arsuri, după o explozie la o reţea de gaze, într-o locuinţă din Călimăneşti. De asemenea, structura de rezistenţă a casei a fost afectată, persoanele care se aflau în imobil fiind evacuate.

Potrivit IPJ Vâlcea,  în jurul orei 17:00, polițiștii din Călimănești au fost sesizați cu privire la faptul că ar fi avut loc o explozie la o rețea de gaze, într-o locuință din Călimănești.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, în urma exploziei rezultând 2două victime, cu multiple arsuri.

Lucrătorii Distrigaz se află la fața locului. Două persoane sunt evaluate de echipajele SAJ, iar echipajul SMURD evaluează încă două persoane care au suferit atac de panică. Un colț din imobil a fost dărâmat. Locuința nu mai prezintă siguranță în exploatare. Echipajele ISU vor acționa pentru evacuare. În imobil locuiau 5 persoane. 2 persoane cu arsuri au fost transportate la UPU cu ambulanțele SAJ, 2 persoane cu atac de panică au fost evaluate de SMURD și refuză transportul la spital, iar o persoană cu handicap a fost mutată dintr-o anexa gospodărească, într-o zonă sigură” transmite şi ISU Vâlcea.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0