FOTO. Echipa de teqball a CSM Slatina a participat la un turneu internaţional în Belgia

HomeSport

FOTO. Echipa de teqball a CSM Slatina a participat la un turneu internaţional în Belgia

  Echipa de teqball a CSM Slatina a participat recent la un turneu internaţional desfăşurat în Belgia. De asemenea, slătinenii anunţă şi trans

Mijlocaşul grupării slătinene, George Leaţă, convocat la naţionala Under 19
Liga a III-a/ Rezultate şi clasament. Vediţa Coloneşti şi Petrolul Potcoava au încheiat anul cu victorii
CSM Slatina va juca pe 9 septembrie meciul cu Viitorul Pandurii. Ianis Stoica şi Andrei Iana participă la o acţiune a selecţionatei tricolore Under 19
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de teqball a CSM Slatina a participat recent la un turneu internaţional desfăşurat în Belgia. De asemenea, slătinenii anunţă şi transferul jucătorului Hunor Kristaly. Teqball-ul este un fel de tenis de picior, dar care se desfăşoară pe o masă.

 

CSM Slatina Teqball se afla la prima reuşita semnificativa în urma deplasării în Belgia, unde a participat la un turneu Belgian International Teqball Open organizat de CETEQ Confédération Européene de Teqball în paralel cu Liga Națiunilor 2024 editia I.

 

Transferul lui Hunor Kristaly

 

Echipa anunță cu entuziasm transferul lui Hunor Kristaly de la Transilvania Teqball Team Târgu Mureș. Talentul și experiența lui Kristaly vor consolida semnificativ CSM Slatina Teqball, sporind șansele de obținere a unor rezultate remarcabile în competițiile naționale și internaționale din 2024.

 

„Suntem încântați să îl avem pe Hunor Kristaly în echipa noastră. Sperăm ca împreună să reușim performanțe deosebite pe parcursul acestui an”, a declarat Sebastian Jecu, antrenor-jucător.

 

Performanță remarcabilă în Liga Națiunilor

 

Hunor Kristaly a fost convocat în lotul echipei naționale a României pentru Liga Națiunilor 2024, unde a contribuit semnificativ la obținerea unui rezultat remarcabil: locul 2 la aceasta editie.

Performanța lui Hunor Kristaly în Liga Națiunilor este o sursă de mândrie pentru CSM Slatina Teqball și ne oferă speranță pentru viitoarele competiții. Felicitari pentru rezultate colegilor de antrenament Kinga Barabási, Szilagyi Arnold si Apor Gyorgydeak. Sunteti un model pentru noua generatie de sportivi de performanta” a mai transmis Sebastian Jecu antrenor si jucator la CSM Slatina Teqball.

  

CSM Slatina Teqball este dedicată dezvoltării și promovării acestui sport cu cea mai rapida dezvoltare, oferind sportivilor talentați un mediu propice pentru performanță. Echipa se pregătește cu ardoare pentru următoarele competiții, având ca obiectiv principal obținerea unor rezultate pe plan național și internațional. Echipa slatineana de teqball a fost fondată în 2022. Clubul are ca obiectiv principal promovarea teqball-ului la nivel local și național, precum și participarea la competiții internaționale.

CSM Slatina Teqball pune accent pe descoperirea și formarea de talente tinere, oferind sportivilor condiții optime pentru performanță.

TEQBALL este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 3 ani de la apariție, 2017.

Pe scurt, este un sport care se joacă pe o masă curbată, în general cu o minge obișnuită de fotbal. De aici și motto-ul TEQBALL, The World Is Curved. La prima vedere pare un sport asemănător cu fotbal-tenis-ul, doar că se joacă pe masă curbată.

Două detalii importante care fac din acest sport unul extrem de spectaculos. Folosind ideea simplă a unei mese curbate, a fost creat un sport care se poate practica oriunde, oricând și de către oricine, indoor sau outdoor, indiferent de vârstă sau de gen.

Competițiile se desfășoară la individual, dublu și dublu-mixt, după un regulament specific, care face din acest sport unul extrem de atractiv și dinamic.

Există deja competiții internaționale, Cupe Mondiale (2017, 2018, 2019), turnee indoor, masters, dar și pe plajă. Totul a pornit de la un vis, un vis care a devenit realitate, următorul pas fiind recunoașterea ca sport olimpic.

La nivel mondial, TEQBALL are ambasadori de marcă, ex-jucători de fotbal, precum Ronaldinho, Figo, Galas, Karembeu, Puyol, Pires, dar și promovări cu echipe de fotbal precum Barcelona, Manchester United, Chelsea sau Brazilia.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0