FOTO. S-a redeschis circulaţia pe strada Oituz. Traficul greu revine pe această arteră rutieră reabilitată

HomeRecomandateAdministrație

FOTO. S-a redeschis circulaţia pe strada Oituz. Traficul greu revine pe această arteră rutieră reabilitată

  Primăria municipiului Slatina anunţă redeschiderea circulaţiei, astăzi, 4 iunie, pe strada Oituz, care a fost reabilitată. Astfel, traficul

Plaja Olt va fi deschisă în minivacanţa de Sf. Maria
Programul Bazinului de înot şi al Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”, în zilele 23-24 ianuarie
S-a dat startul depunerii cererilor pentru tichetele sociale de Paşte, acordate de Primăria Municipiului Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Primăria municipiului Slatina anunţă redeschiderea circulaţiei, astăzi, 4 iunie, pe strada Oituz, care a fost reabilitată. Astfel, traficul greu va reveni pe această arteră rutieră reabilitată.

 

Circulația rutieră s-a  redeschis pe strada Oituz, astăzi, 4 iunie, cu începere de la ora 10.00. Partea carosabilă a fost reabilitată în totalitate astfel încât să poată prelua traficul greu. Pe partea dreaptă a sensului de urcare, a fost construit un zid de sprijin în vederea creșterii siguranței rutiere, anunţă municipalitatea.

De asemenea, au fost amenajate trotuare din pavele, s-a realizat un sistem pentru preluarea apelor pluviale și s-au trasat marcajele rutiere, urmând ca în perioada următoare să se execute accesele la proprietăți și să se înlocuiască balustrada metalică pietonală.

Odată redeschisă strada Oituz, traficul de tranzit va fi preluat de această stradă, pentru a permite demararea lucrărilor de asfaltare pe strada Tudor Vladimirescu”, transmite primarul Slatinei, Emil Moţ.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0