FOTO. Şoferi, din Dolj, prinşi gonind cu viteză pe DN 65, Slatina-Piteşti, în localitatea Negreni

HomeEveniment

FOTO. Şoferi, din Dolj, prinşi gonind cu viteză pe DN 65, Slatina-Piteşti, în localitatea Negreni

  Mai mulţi şoferi au fost luaţi de radar, pe DN 65, Slatina-Piteşti, în localitatea Negreni, în urma unei acţiuni desfăşurate de IPJ Olt. Pri

Slătinean, la volan fără permis. Poliţiştii olteni au reţinut 113 permise, în două zile de verificări
Tânăr, în vârstă de 20 de ani, drogat la volan pe Drumul Expres Craiova-Piteşti
Amenzi şi confiscare a materialului lemnos, în Olt. 50.000 de lei, sancţiunea aplicată unei societăţi din Tufeni
Distribuie acest articol

Loading

 

Mai mulţi şoferi au fost luaţi de radar, pe DN 65, Slatina-Piteşti, în localitatea Negreni, în urma unei acţiuni desfăşurate de IPJ Olt. Printre aceştia, doi bărbaţi, din Dolj, care aveau peste 100 de km/oră, pe un sector unde limita este 50.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  au desfăşurat, astăzi, 3 februarie, o acţiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și impunerea respectării regimului legal de viteză.

În cadrul activităților, în jurul orei 09:30,  polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 106 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

De asemenea, în jurul orei 09:40,  polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

Polițiștii le-au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan și să circule cu prudență, astfel încât să poată evita orice pericol, expunându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regimul legal de viteză”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0