FOTO. Tânăr înecat în râul Olt, în zona plajei Islaz, în Teleorman. Scafandri de la ISU Olt solicitaţi să intervină

HomeEveniment

FOTO. Tânăr înecat în râul Olt, în zona plajei Islaz, în Teleorman. Scafandri de la ISU Olt solicitaţi să intervină

  Un tânăr s-a înecat, în râul Olt, în această după-amiază, în zona plajei din localitatea Islaz, din Teleorman. Scafandri de la ISU Teleorman

VIDEO. Incendiu în Brebeni. Trei persoane au suferit atac de panică
VIDEO. O bătrână, din Olt, a rămas sub cerul liber de sărbători, după ce casa s-a aprins de la jarul din sobă
VIDEO&FOTO. Incendiu violent într-o localitate din Olt. Două case au fost afectate de flăcările pornite de la un scurtcircuit
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr s-a înecat, în râul Olt, în această după-amiază, în zona plajei din localitatea Islaz, din Teleorman. Scafandri de la ISU Teleorman, împreună cu cei de la ISU Olt, au intervenit, însă din păcate băiatul nu a mai putut fi salvat.  

 

Un tânăr s-a înecat în zona plajei de pe raza localității Islaz, în Teleorman. Pentru misiunea de salvare s-a intervenit cu o barcă, dar şi un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea. De asemenea, la fața locului s-au mai deplasat echipajele de scafandri de la ISU Teleorman și de la ISU Olt.

Persoana a fost găsită, scoasă la mal și predată echipajelor medicale pentru începerea manevrelor de resuscitare, conform protocolului.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, personalul medical al SAJ Teleorman declarând decesul, la ora 20.00. Autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări”, a transmis ISU Teleorman.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0