FOTO. Un bărbat cazat la un hotel din Slatina a murit după ce a căzut de la etaj

HomeEvenimentRecomandate

FOTO. Un bărbat cazat la un hotel din Slatina a murit după ce a căzut de la etaj

  Un bărbat, cazat la fostul Hotel Parc, din Slatina, a murit după ce ar fi căzut de la etaj. Potrivit primelor date, bărbatul ar fi originar

Tragedie. Un copil de 4 ani s-a înecat în piscină, iar mama lui şi-a pus capăt zilelor
Tragedie în Caracal, în a doua zi de Paşte. Un bărbat a murit electrocutat
Două fetițe au murit pe loc, după ce căruţa condusă de bunic a fost lovită din spate şi proiectată pe contrasens, în alt autoturism
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, cazat la fostul Hotel Parc, din Slatina, a murit după ce ar fi căzut de la etaj. Potrivit primelor date, bărbatul ar fi originar din Slatina, însă se mutase de ceva timp în judeţul Sibiu. 

 

Potrivit primelor informaţii, este vorba de un bărbat în vârstă de 56 de ani, care s-a aruncat de la etajul 8. Acesta era originar din Slatina, însă se mutase de ceva timp în Cisnădie, judeţul Sibiu. Acesta era cazat la hotelul din Slatina de câteva zile.

O femeie a făcut apelul la 112, la ora 11.50, cu privire la faptul că bărbatul, care se află cazat la un hotel din municipiul Slatina, nu îi răspunde la telefon și crede că intenționeză să se sinucidă. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din localitate, unde se afla cazat.

În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, transmite IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0