FOTO&VIDEO. Accident pe DN 7. Un TIR încărcat cu anvelope, implicat în eveniment. Trafic blocat

HomeEveniment

FOTO&VIDEO. Accident pe DN 7. Un TIR încărcat cu anvelope, implicat în eveniment. Trafic blocat

  Trafic blocat pe DN 7, în localitatea Călineşti, pentru înlăturarea unui TIR de pe carsoabil. Potrivit ISU Vâlcea, se estimează reluarea tra

O femeie, din Piatra-Olt, lovită de autoturism. A fost transportată la UPU Slatina
Alertă în Olt. Tentativă de omor sesizată de pe tableta unei eleve de liceu din Slatina
Autoturism intrat într-un cap de pod pe DN 73. Patru victime, printre care două minore de 11 şi 14 ani
Distribuie acest articol

Loading

 

Trafic blocat pe DN 7, în localitatea Călineşti, pentru înlăturarea unui TIR de pe carsoabil. Potrivit ISU Vâlcea, se estimează reluarea traficului în jurul orei 13.30.

Pompierii militari din cadrul Stației de pompieri Brezoi au intervenit pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordare a primului ajutor medical calificat în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Călinești, DN 7.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. În evenimentul rutier a fost implicat un autocamion care transporta cauciucuri. Nu au fost victime.

Pompierii militari vâlceni au asigurat masurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, transmite ISU Vâlcea.

Traficul a fost blocat pe sensul Râmnicu Vâlcea-Sibiu, iar, începând  cu ora 12:20, traficul va fi blocat pe ambele sensuri de mers aproximativ 60 min, deoarece a ajuns o macara pentru înlaturarea autotrenului de pe carosabil.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0