Liceul Teoretic „Ioniţă Asan” din Caracal va fi reabilitat. Valoarea investiţiei se ridică la 100 de milioane de lei

HomeAdministrație

Liceul Teoretic „Ioniţă Asan” din Caracal va fi reabilitat. Valoarea investiţiei se ridică la 100 de milioane de lei

  Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea Liceului Teoretic „Ioniţă Asan”. Investiţi

CAO estimează că lucrările de pe Bulevardul A. I. Cuza din Slatina vor fi finalizate în trei săptămâni
S-au finalizat lucrările de reabilitare a DJ 546 Dăneasa-Slatina-Verguleasa, investiţie în valoare de 128 de milioane de lei
1 iunie, sărbătorit în Parcul Tineretului, din Slatina. Surprizele pregătite copiilor de toate vârstele
Distribuie acest articol

Loading

 

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea Liceului Teoretic „Ioniţă Asan”. Investiţia de aproape 100 de milioane de lei va fi realizată cu fonduri prin programul naţional „Şcoli sigure şi sănătoase”.

 

Primarul Ion Doldurea a semnat joi, 4 aprilie, contractul de finanțare din cadrul  Programului național de investiții ”Școli sigure și sănătoase”, proiectul privind restaurarea, consolidarea și dotarea Liceului ”Ioniță Aslan” intrând în linie dreaptă.

 

Prin suma de aproape 100 milioane lei, finanțare de la bugetul național, vom schimba total  fața liceului nostru.

Consolidarea și renovarea clădirilor, a acoperișurilor, repararea și modernizarea claselor, laboratoarelor și a spațiilor auxiliare din cadrul liceului se vor realiza cu materiale de calitate și la standarde înalte.

Astfel, Liceul ”Ioniță Aslan” va deveni o unitate de  învățământ ultramodernă, dotat la cele mai înalte standarde, un mediu de învățare curat și prietenos.

Cu acest contract semnat mai facem un pas spre reabilitarea și modernizarea  unităților de învățământ din comunitatea noastră, oferind elevilor spații didactice atractive, curate, un suport binevenit în pregătirea lor pentru carieră și pentru viață”, anunţă Primăria municipiului Caracal.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0