O femeie, din Caracal, a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii bronşice efectuate în Craiova

HomeEvenimentRecomandate

O femeie, din Caracal, a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii bronşice efectuate în Craiova

  Este anchetă demarată de Serviciul de Investigații Criminale Dolj, după ce o femeie, din Caracal, a intrat în stop cardio-respirator în timp

Beţi la volan, pe drumurile din Olt. Amenzi de aproape 200.000 de lei, aplicate în weekend
Scandal în plină stradă, la Caracal. Doi bărbaţi au fost reţinuţi
FOTO. Poliţiştii de la IPJ Olt sunt învăţaţi cum să acorde primul ajutor victimelor accidentelor
Distribuie acest articol

Loading

 

Este anchetă demarată de Serviciul de Investigații Criminale Dolj, după ce o femeie, din Caracal, a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii bronşice efectuate la o clinică privată din Craiova. Femeia, în vârstă de de 52 de ani, a fost transferată imediat, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

 

Anchetă demarată de Serviciul de Investigaţii Criminale Dolj, după ce o femeie, din Caracal, a intrat în stop cardio-respirator, în timpul unei endoscopii de depistare a cancerului pulmonar, efectuate la privat, în Craiova. Femeia, în vârstă de 52 de ani, a fost transferată imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie a.c., o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0