-1 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

Mama medicului anti-vaccinist Răzvan Constantinescu a murit de COVID

Săptămâna aceasta

- Advertisement -
 

Mama medicului antivaccinist Răzvan Constantinescu a murit vineri, răpusă de coronavirus.

Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea…„, a scris pe pagina de Facebook medicul ieşean, cunoscut ca un contestatar al vaccinurilor.

În urmă cu câteva zile, medicul scria tot pe pagina de socializare că mama sa este infectată cu virusul Sars CoV-2 şi este, de două săptămâni, „între viață și moarte”.

Dr. Constantinescu: „O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria”

O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte (…)”, a scris recent medicul.

În luna iunie, medicul Răzvan Constantinescu a fost cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor după ce a negat pandemia.

Din cauza pozițiilor sale publice pe tema vaccinării, medicul Răzvan Constantinescu a fost suspendat, în luna iulie, de Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

Dr. Răzvan Constantinescu, primul medic sancționat că a negat pandemia COVID-19

Răzvan Constantinescu, medic primar în Medicina interna și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie din Iași este primul medic sancționat pentru declarațiile făcute în timpul pandemiei, prin care susținea că nu există virusul SARS-Cov-2.

Medicul a negat existența pandemiei de Coronavirus și descurajează vaccinarea anti-COVID.

Comisia de etica a Universității de Medicina din Iași a decis să-i dea un avertisment scris. Medicul este acuzat de promovarea de teorii neștiințifice despre pandemie, virus și vaccin.

Sursa: Antena 3

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email