Vaccinare și o porție gratis de mici. Anunţul primarului Sectorului 2 din Bucureşti: „Hai să avem sănătate…și poftă bună.”

HomeNațional

Vaccinare și o porție gratis de mici. Anunţul primarului Sectorului 2 din Bucureşti: „Hai să avem sănătate…și poftă bună.”

  Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, începând de vineri va funcționa un centru de vaccinare mobil la Piața Obor, iar fiecare perso

Alte două fluxuri de vaccinare în Slatina şi Caracal. Serul folosit în fiecare centru din judeţul Olt
Mesaje de avertizare pe telefon: „Alegeţi să vă vaccinaţi împotriva Covid-19”
Aproape 70.000 de persoane din Olt s-au vaccinat anti-Covid. Doar 30 de reacţii adverse, raportate în platformă
Distribuie acest articol

Loading

 

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, începând de vineri va funcționa un centru de vaccinare mobil la Piața Obor, iar fiecare persoană imunizată va primi și „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil «cea mai vizitată» de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor «mici de la Obor» vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a anunțat primarul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că centrul va fi deschis vineri:

Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate…și poftă bună.”

Sursa: g4media.ro

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0