O tânără, cazată la un hotel din Slatina, dată dispărută de mama sa

HomeEvenimentRecomandate

O tânără, cazată la un hotel din Slatina, dată dispărută de mama sa

  UPDATE: Cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, tânăra a fost identificată în municipiul Slatina, transmite IPJ Olt. Aceasta a declarat că nu

Tragedie. Nicoleta, tânăra de 27 de ani, găsită în apele Oltului
Un angajat al Primăriei Caracal a primit 25.000 de lei şi 1.000 de euro mită de la un om de afaceri, în vederea facilitării unor contracte cu atribuire directă
Autoturism înmatriculat în Olt, condus de un bărbat băut şi fără permis pe un drum din Dolj
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, tânăra a fost identificată în municipiul Slatina, transmite IPJ Olt. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni. O tânără, în vârstă de 29 de ani, din Timişoara, cazată la un hotel din Slatina, este dată dispărută de mama sa, după ce nu a mai răspuns la telefon.

 

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, care ar fi plecat voluntar de la un hotel din municipiul Slatina, unde se afla cazată și nu a mai revenit.

La data de 25 martie, în jurul orei 10:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Timișoara, județul Timiș, cu privire la faptul că fiica sa, CURUȚU ALEXANDRA BIANCA, care se afla cazată la un hotel din muncipiul Slatina, nu-i mai răspunde la telefon din seara zilei de 24 martie”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, drept, de culoare neagră, iar ca semne particulare, tânăra are o aluniță pe obrazul stâng, deasupra colțului gurii.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de tânără, la momentul dispariției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0