Vediţa Coloneşti, meci în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea în prima etapă a play-off-ului Ligii a III-a

HomeSport

Vediţa Coloneşti, meci în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea în prima etapă a play-off-ului Ligii a III-a

  Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti va întâlni, în prima etapă a play-off-ului Ligii a III-a, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea. Partida este p

Meciuri pe teren propriu pentru echipele locale din Liga a III-a. Curtişoara, debut în eşalonul al treilea contra celor de la Cozia Călimăneşti
Liga a III-a începe în weekend. Petrolul Potcoava şi Vediţa Coloneşti, debut pe teren propriu
Vediţa Coloneşti, victorie în amicalul cu CSO Filiaşi
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti va întâlni, în prima etapă a play-off-ului Ligii a III-a, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea. Partida este programată vineri, 29 martie, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal.

Vediţa Coloneşti s-a calificat, de pe locul al treilea, în play-off-ul Ligii a III-a, după ce în cadrul ultimei runde a sezonului regulat a trecut şi de Petrolul Potcoava, scor 2-0.

Echipa pregătită de Mircea Stan este singura reprezentantă a judeţului Olt califcată în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Celelalte două echipe din judeţ, Oltul Curtişoara şi Petrolul Pocoava vor evolua în play-out, obiectivul fiind evitarea retrogradării.

În play-off, alături de Vediţa Coloneşti s-au mai calificat Cetatea Turnu Măgurele, SCM Râmnicu Vâlcea, Viitorul Dăeşti. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Primele două clasate vor susţine un prim baraj de promovare. În cel de-al doilea baraj, câştigătoarele vor susţine runda finală. Câştigătoarea din seria a 6-a va întâlni câştigătoarea din seria a 5-a.

Vediţa Coloneşti va debuta în play-off-ul Ligii a III-a vineri, 29 martie, în deplasare, cu SCM Râmnicu Vâlcea. Partida se va disputa de la ora 15.00 pe Stadionul Municipal.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0