Percheziţii în Craiova. Un bărbat care vindea droguri de mare risc a fost arestat preventiv

HomeEveniment

Percheziţii în Craiova. Un bărbat care vindea droguri de mare risc a fost arestat preventiv

  Un bărbat ar fi stocat, deținut, transportat și comercializat, în mod repetat, în perioada 2022-2024, substanțe cu efect psihoactiv  sub for

Crimă în Olt, la Teslui. Şi-a lovit soţia cu un lemn în cap, după care a înjunghiat-o
Mai multe persoane rănite grav din cauza petardelor. Un bărbat de 37 de ani și-a pierdut un ochi
Tânăr, din Craiova, la volan sub influenţa cocainei şi cannabisului
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat ar fi stocat, deținut, transportat și comercializat, în mod repetat, în perioada 2022-2024, substanțe cu efect psihoactiv  sub formă de fragmente vegetale (ADB-BUTINACA,  MDMB-INACA, 5F-ADB/5F-MDMB-PINACA și ADB-4en-PINACA), precum și droguri de mare risc (MDMB-4en-PINACA ) către consumatori din județul Dolj a fost arestat preventiv. Poliţiştii BCCO Craiova au efectuat trei percheizţii domiciliare fiind descoperite şi ridicate cantități de fragmente vegetale, un cântar electronic cu urme de materie, precum și alte mijloace de probă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu  procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat, la data de 31 ianuarie, 3 percheziții domiciliare, în municipiul Craiova, într-o cauză penală, având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 2022 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi stocat, deținut, transportat și comercializat, în mod repetat, substanțe cu efect psihoactiv  sub formă de fragmente vegetale (ADB-BUTINACA,  MDMB-INACA, 5F-ADB/5F-MDMB-PINACA și ADB-4en-PINACA), precum și droguri de mare risc (MDMB-4en-PINACA ) către consumatori din județul Dolj.

În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Craiova, au fost descoperite şi ridicate cantități de fragmente vegetale, un cântar electronic cu urme de materie, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

De asemenea, ieri, 31 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite IPJ Dolj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0