17.3 C
Slatina
duminică, iulie 25, 2021

Permise şi Înmatriculări Auto, la Caracal. Sediul secundar va fi deschis în zilele de marţi şi joi

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
Sediu secundar pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, de la Caracal,  va fi deschis pe data de 22 septembrie.  Acesta va funcţiona în municipiul Caracal, str. Toma Ruşcă, nr. 3, judeţul Olt (în sediul Poliţiei Municipiului Caracal), în zilele de marţi şi joi ale săptămânii, între orele 09:00 – 15:00.

La sediul secundar vor fi preluate documentele necesare efectuării  tuturor operaţiunilor din domeniul înmatriculării vehiculelor, cu excepţia acordării autorizaţiilor de circulaţie provizorie în alb, precum şi a autorizaţiilor de circulaţie pentru probe; deasemenea, vor fi eliberate autorizaţiile provizorii, certificatele de înmatriculare sau dovezile înlocuitoare ale acestora, precum şi plăcile cu număr de înmatriculare sau provizoriu.

Pentru operativitate, cetăţenii sunt rugaţi să prezinte documentaţia completă pentru fiecare tip de operaţiune solicitată şi să verifice pe site-ul www.drpciv.ro  disponibilitatea combinaţiei numărului de înmatriculare, în cazul solicitării unei înmatriculări preferenţiale, iar pentru depunerea documentele nu este necesară efectuarea unei programări prealabile.

Eliberarea documentelor se va efectua la data stabilită cu lucrătorul din ghişeu, în momentul depunerii documentelor.

Venim în sprijinul cetățenilor din sudul județului, care nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Slatina pentru operațiuni de înmatriculare și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii pentru că acum au acest serviciu aproape de casă, iar pe de altă parte vom scăpa de aglomerațiile create de la ghișeele de sediul serviciului din municipiul Slatina”, a precizat prefectul de Olt, Florin Homorean.

Toate informaţiile privind documentele necesare şi programul de lucru se pot găsi pe site-urile Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt şi Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email