Dosar penal pentru o tânără, din Caracal, prinsă cu articole pirotehnice

HomeEveniment

Dosar penal pentru o tânără, din Caracal, prinsă cu articole pirotehnice

  O tânără, în vârstă de 23 de ani, din Caracal, oprită în trafic în oraşul Corabia, a fost depistată cu articole pirotehnice, fără documente

FOTO. 950 de kilograme de articole pirotehnice găsite acasă la doi bărbaţi din Stoicăneşti, judeţul Olt   
Percheziţii în Slatina, în cadrul acţiunii „Foc de artificii”. Două tone de articole pirotehnice au fost confiscate
FOTO. Percheziţii în Olt. Peste 7.000 de articole pirotehnice desoperite în casa unui tânăr din Vişina
Distribuie acest articol

Loading

 

O tânără, în vârstă de 23 de ani, din Caracal, oprită în trafic în oraşul Corabia, a fost depistată cu articole pirotehnice, fără documente legale. Tânăra s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt și ai Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Corabia au desfășurat, pe data de 29 decembrie, în orașul Corabia, din județul Olt, activități specifice pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Legii nr. 126/1995, republicată cu modificările și completările ulterioare, privind regimul materiilor explozive.

În cadrul activităților, în jurul ore 09:10, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Caracal, din orașul Corabia, o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce transporta în autoturism mai multe articole pirotehnice, din categoria F2, fără documente legale.

Articolele pirotehnice au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt reamintește cetățenilor că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0