PSD şi PNL au decis comasarea alegerilor şi alianţă electorală cu liste comune la europarlamentare

HomePolitică

PSD şi PNL au decis comasarea alegerilor şi alianţă electorală cu liste comune la europarlamentare

  Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) au decis comasarea alegerilor și alianță electorală în cazul listelor de c

Rezultate parțiale alegeri locale 2020. Harta politică a câștigătorilor la președinția Consiliilor Județene
Prefectul Florin Homorean şi subprefecţii Ana-Maria Ciauşu şi Fănel Bădici au depus jurământul
Ana Maria Ciauşu, numită şi ea subprefect de Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) au decis comasarea alegerilor și alianță electorală în cazul listelor de candidați. Totodată, au fost alese zilele în care vor avea loc cele două tururi de scrutin pentru alegerile prezidențiale.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, PNL și PSD au decis comasarea alegerilor. Aceleași surse spun că liderul social democrat, Marcel Ciolacu, a comunicat partidului zilele de 8 și 22 septembrie pentru cele două tururi de scrutin în cazul alegerilor prezidențiale.

Inițial, se vehicula data de 15 septembrie pentru turul 1 al alegerilor prezidețiale, respectiv 29 septembrie pentru turul 2 de scrutin. Pe 8 decembrie ar urma să fie organizate alegerile parlamentare, iar pe 9 iunie alegeri comasate – alegeri locale și alegeri europarlamentare.

Liberalii au votat comasarea alegerilor și liste comune la europarlamentare.

„Au fost 58 de voturi pentru, cinci împotrivă și două abțineri pentru comasare și liste comune la europarlamentare”, spun surse liberale.

Surse social-democrate au afirmat că liderii PSD a votat în unanimitate calendarul alegerilor, comasarea și listele comune.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă urmează să susțină o conferință la ora 19.00 pentru a anunța decizia finală.

Sursa: Antena 3

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0