S-a electrocutat în timp ce schimba un panou publicitar

HomeEveniment

S-a electrocutat în timp ce schimba un panou publicitar

  Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Argeş, s-a electrocutat în timp ce schimba un panou publicitar, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Muncito

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui bărbat, din Olt, dispărut de două zile
VIDEO/FOTO. Accident feroviar la Piatra-Olt:  Un camion ce transporta stupi de albine a fost lovit de tren
Accident mortal în Dolj. Bărbat, de 72 de ani, spulberat de o maşină
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Argeş, s-a electrocutat în timp ce schimba un panou publicitar, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Muncitorul ar fi atins cu o tijă metalică cablurile electrice ale unui stâlp şi a căzut pe asfalt. Bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital.

Polițiștii municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, pe data de 1 noiembrie, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi electrocutat, în timp ce se afla urcat pe un panou publicitar, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 44 de ani, din județul Argeș, în timp ce desfășura activități de înlocuire a unui panou publicitar,  ar fi atins cu o tijă metalică cablurile electrice de la un stâlp de înaltă tensiune aflat în zonă, moment în care s-ar fi electrocutat și ar fi căzut pe asfalt.

În urma evenimentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Vâlcea.

Polițiștii  efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0