Un alt muncitor şi-a pierdut viaţa după ce a fost prins sub un mal de pământ

HomeEveniment

Un alt muncitor şi-a pierdut viaţa după ce a fost prins sub un mal de pământ

  Un muncitor, în vârstă de 51 de ani, din Drăganu, judeţul Argeş, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost prins sub un mal de pâmânt în timpul uno

Un bărbat de 42 de ani, din Corabia, a murit la locul de muncă
Un bărbat, din Olt, şi-a pierdut viaţa pe şantierul Staţiei de Tratare a Apei de la Slătioara
Minor depistat la volan, în apropiere de Caracal, în timpul raziei de Rusalii
Distribuie acest articol

Loading

 

Un muncitor, în vârstă de 51 de ani, din Drăganu, judeţul Argeş, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost prins sub un mal de pâmânt în timpul unor lucrări la canalizare efectuate pe raza localităţii Bălileşti.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, în jurul orei 13.15, cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Bălilești, a fost prins sub un mal de pământ. La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale și de pompieri.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 51 de ani, din Drăganu, lucra la societatea care efectua lucrări de canalizare, pe raza localității sus-amintite.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, transmite IPJ Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0