S-a stins din viaţă femeia, din Caracal, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii efectuate de un medic din Craiova

HomeEvenimentRecomandate

S-a stins din viaţă femeia, din Caracal, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii efectuate de un medic din Craiova

  S-a stins din viaţă femeia, din municipiul Caracal, care la începutul lunii aprilie, în timp ce efectua o endoscopie bronşică la o clinică p

Bărbat din Slatina, implicat într-un accident în Craiova. Un tânăr, transportat la spital
Şoferul unui TIR încărcat cu bere a derapat în şanţ pe Drumul European 574, în judeţul Olt
Accident cu trei autoturisme implicate, pe DN 65, la Jitaru. Două persoane rănite
Distribuie acest articol

Loading

 

S-a stins din viaţă femeia, din municipiul Caracal, care la începutul lunii aprilie, în timp ce efectua o endoscopie bronşică la o clinică privată, din Craiova, a suferit un stop cardio-respirator. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, existând de asemenea suspiciunea de malpraxis.

 

Femeia, în vârstă de de 52 de ani, din Caracal, care în luna aprilie a suferit un stop cardio-respirator, în timpul unei endoscopii bronşice, şi transferată imediat, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, s-a stins din viaţă pe data de 3 mai.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, existând de asemenea suspiciunea de malpraxis.

În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs în seara zilei de 04 aprilie a.c., în urma căruia o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, la 03.05.2024 a intervenit decesul acesteia.

Având în vedere probatoriul administrat până în prezent, coroborat cu concluziile medico-legale preliminare, precum și suspiciunea unui caz de malpraxis medical, cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție temeinică și legală, prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0