Autoturism intrat într-un cap de pod pe DN 73. Patru victime, printre care două minore de 11 şi 14 ani

HomeEveniment

Autoturism intrat într-un cap de pod pe DN 73. Patru victime, printre care două minore de 11 şi 14 ani

  Accident rutier produs în comuna Țițești, DN 73. Un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, patru persoane, printre care

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unui tânăr, de 19 ani, din Olt, dispărut de două zile
Slatina: Un muncitor s-a electrocutat în timpul unor lucrări desfăşurate pe strada Piteşti
Un copil de 14 ani a plecat de la asistentul maternal, din comuna Milcov, judeţul Olt. Cine îl vede este rugat să anunţe autorităţile
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident rutier produs în comuna Țițești, DN 73. Un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, patru persoane, printre care două fete de 11 şi 14 ani, au fost rănite.

Intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

În urma evenimentului au rezultat patru victime care au fost monitorizate și sunt transportate la spital de către echipajele medicale.

Paramedicii SMURD au evaluat două minore, cu vârstele aproximative de 11, respectiv 14 ani, conștiente, cooperante, ambele prezentând suspiciune fractură la membrul superior drept.

Celelalte două persoane au fost preluate de echipajul SAJ. Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol”, transmite ISU Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0