S-au stabilit datele de disputare a barajului de promovare în Liga a II-a. Turul va avea loc pe 5 august, iar returul, pe Stadionul „1 Mai”, pe 9 august

Comitetul Executiv al FRF a stabilit, în şedinţa de astăzi, 25 iunie, datele de disputare a barajului de promovare în Liga a II-a Astfel, CSM Slatina va întâlni, în manşa tur, în deplasare, Progresul Spartac, pe data de 5 august, returul fiind programat la Slatina, pe Stadionul „1 Mai”, pe 9 august. Tot în cadrul CEX al FRF s-a decis să fie permise cinci schhimbări în jocurile de la barajul de promovare.

S-au stabilit datele de disputare a barajului de promovare în Liga a II-a. Turul va avea loc pe 5 august, iar returul, pe Stadionul „1 Mai”, pe 9 august

Turul va avea loc în deplasare, iar returul, pe teren propriu, pe Stadionul "1 Mai"

Distribuie pe Facebook

5 august şi 9 august sunt datele de disputare ale barajului de promovare în Liga a II-a. Decizia a fost luată, astăzi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

Aprobă cu unanimitate de voturi ca jocurile contând pentru promovarea în Liga 2 să se desfășoare la datele de 5 august 2020 și 9 august 2020”, se arată pe site-ul FRF.


Aşadar, echipa de fotbal CSM Slatina va susţine manşa tur pe 5 august, pe terenul celor de la Progresul Spartac, returul urmând să aibă loc patru zile mai târziu, pe 9 august, pe Stadionul „1 Mai”.

Tot în cadrul sedinţei Comitetului Executiv al FRF s-a aprobat,  cu unanimitate de voturi, creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în jocurile din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a II-a și a jocurilor din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

COMMENTS