Se reinstalează canicula. Meteorologii au emis informare meteo de disconfort termic în perioada 17-20 august

HomeActualitateRecomandate

Se reinstalează canicula. Meteorologii au emis informare meteo de disconfort termic în perioada 17-20 august

  Revine canicula începând de joi. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de disconfort termic ridicat şi caniculă, care v

Cum ne comportăm în trafic pe timp de caniculă. Poliţia avertizează: „La temperaturi ridicate, riscul ca pneul să explodeze creşte considerabil”
Oltul, sub Cod Galben de caniculă până pe 5 august
Oltenia, sub Cod Galben de averse torenţiale, vijelii şi grindină, dar şi caniculă şi disconfort termic
Distribuie acest articol

Loading

 

Revine canicula începând de joi. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de disconfort termic ridicat şi caniculă, care vizează întreaga ţară, pentru perioada 17-20 august.

În intervalul menționat va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități în sudul și sud-estul țării, unde temperaturile maxime vor fi de 35…36 de grade și izolat de 37 de grade. Disconfortul termic va fi ridicat și în regiunile vestice și estice, unde vor fi maxime de 32…34 de grade.

În după-amiaza zilei de astăzi în estul și sud-estul teritoriului disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperatură umezeală (ITU) local va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități”, transmite ANM.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0