Strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, închisă pentru lucrări de traversare a conductei de apă

HomeEvenimentRecomandate

Strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, închisă pentru lucrări de traversare a conductei de apă

  Compania de Apă Olt anunţă că traficul va fi închis astăzi, 24 octombrie, din cauza unor lucrări de reabilitare a reţelei de distribuţie a a

Se opreşte apa pe câteva străzi, din Slatina, în data de 13 decembrie
CAO: Se opreşte apa vineri, 24 martie, în Slatina, în mai multe blocuri de pe strada Aleea Lalelelor
S-a întrerupt alimentarea cu apă în mai multe zone din Balş, din cauza unei avarii
Distribuie acest articol

Loading

 

Compania de Apă Olt anunţă că traficul va fi închis astăzi, 24 octombrie, din cauza unor lucrări de reabilitare a reţelei de distribuţie a apei.

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrarii, reabilitează rețeaua de distribuție apă de pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina.

Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

Astăzi, 24 octombrie 2023, se vor realiza lucrări de traversare a conductei de apă, iar traficul rutier este închis pe strada Tudor Vladimirescu, intersecția cu strada Vlad Țepeș.

Restricțiile de trafic vor fi ridicate după finalizarea lucrărilor. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic.

Compania de Apă Olt realizează investiții de peste 95 de milioane de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 100 de străzi din municipiul Slatina.

Compania de Apă Olt – Facem parte din comunitate!”, transmite CAO.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0