Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe, la persoane care au obţinut ilegal fonduri nerambursabile

HomeEveniment

Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe, la persoane care au obţinut ilegal fonduri nerambursabile

  Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe din ţară, în această dimineaţă, la persoane bănuite că au obţinut ilegal fonduri nerambursabile. Prej

Perchiziţii în Olt. Angajaţii unei firme de curierat au înlocuit bunurile din pachetele ce trebuiau livrate
Ample percheziţii într-un dosar de contrabandă cu arme. Descinderi în trei locaţii din Olt (Video)
VIDEO&FOTO. Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe, pentru destructurarea unui grup infracţional care adăpostea şi transporta migranţi
Distribuie acest articol

 

Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe din ţară, în această dimineaţă, la persoane bănuite că au obţinut ilegal fonduri nerambursabile. Prejudiciul cauzat este de 4.086.000 de lei.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, pun în executare 46 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Bistrița Năsăud, Bihor, Constanța, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Giurgiu, Dâmbovița și în municipiul București, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și obținerea ilegală de fonduri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna ianuarie 2020, prin intermediul a 23 de societăți comerciale, bănuiții ar fi solicitat fonduri publice printr-un program, prezentând date și documente false.

Prejudiciul cauzat este de 4.086.000 de lei”, transmite Poliţia Română.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0