STS-ul şi poliţiştii puşi pe jar, după ce o femeie de 81 de ani, din Olt, a sunat la 112 şi a spus că cineva vrea să o omoare

HomeEvenimentRecomandate

STS-ul şi poliţiştii puşi pe jar, după ce o femeie de 81 de ani, din Olt, a sunat la 112 şi a spus că cineva vrea să o omoare

  Serviciul de Telecomunicații Speciale şi polițiștii au format mai multe echipe de cercetare, care au procedat la efectuarea de verificări ex

Minoră din Olt, luată cu forţa din curtea părinţilor de un bărbat. Individul a fost prins într-o pădure şi încătuşat
Un copil de 11 ani, aflat pe bicicletă, acroşat de un autoturism pe raza localităţii Grădinari
Tânăr din Olt, reţinut după ce a tâlhărit două bătrâne din Craiova
Distribuie acest articol

Loading

 

Serviciul de Telecomunicații Speciale şi polițiștii au format mai multe echipe de cercetare, care au procedat la efectuarea de verificări extinse în municipiul Slatina și comunele Stoicănești și Vîlcele, după ce o femeie a sunat la 112 şi a spus că cineva vrea să o omoare. Numărul de pe care s-a sunat aparţinea unei persoane din judeţul Ilfov, însă autoarea apelului era o femeie din comuna Vîlcele, judeţul Olt, în vârstă de 81 de ani.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat pe data de 24 octombrie, ora 21.50, de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să o omoare, nefiind furnizate alte informații.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că numărul de telefon de pe care s-a efectuat apelul aparține unui bărbat, din comuna Chiajna, județul Ilfov, ocazie cu care au fost efectuate verificări în localitate pentru identificarea apelantului.

De asemenea, în urma localizării apelului telefonic și a informațiilor furnizate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, polițiștii au format mai multe echipe de cercetare, care au procedat la efectuarea de verificări extinse în municipiul Slatina și comunele Stoicănești și Vîlcele.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au identificat persoana care a efectuat apelul, ca fiind o femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Vîlcele, județul Olt și au stabilit faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar aspectele sesizate nu sunt reale”, a transmis IPJ Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt adresează tuturor cetățenilor rugamintea să efectueze apel la numărul unic de urgență 112 doar atunci când au cu adevărat o urgență sau când sunt puse în pericol viața, proprietatea ori mediul.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0