Tânăr, din Caracal, dat dispărut de prietena sa, care nu mai ştie nimic de el de câteva zile

HomeEveniment

Tânăr, din Caracal, dat dispărut de prietena sa, care nu mai ştie nimic de el de câteva zile

  UPDATE: La data de 2 mai, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Caracal, unde a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit

Bărbatul înecat, în urma cu 13 zile, în râul Olt, a fost găsit
Şi-a pierdut viaţa, după ce un arbore a căzut peste el
O şoferiţă, în vârstă de 70 de ani, rănită într-un accident petrecut pe DN 7
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: La data de 2 mai, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Caracal, unde a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmite IPJ Olt.  Ştirea iniţială: Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, este dat dispărut de către prietena sa, care nu mai ştie nimic despre el din data de 28 aprilie.

 

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 2 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de către o tânără cu privire la faptul că TUFIȘ DANIEL ROBERT, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, a plecat voluntar de la domiciliul său, în data de 28 aprilie, și nu a mai revenit”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate 70 de kilograme, păr șaten, ochi verzi, iar ca semne particulare acesta are tatuaje pe ambele antebrațe și o cicatrice pe mâna dreaptă.

La momentul plecării, acesta purta o bluză neagră, o vestă din fâș negru cu gri, blugi albaștri, iar în picioare purta adidași albi cu negru.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0