Tânărul, din Slatina, dat dispărut de câteva zile, găsit mort în camera unui hotel

HomeEvenimentRecomandate

Tânărul, din Slatina, dat dispărut de câteva zile, găsit mort în camera unui hotel

  Tânărul de 35 de ani, din Slatina, dat dispărut la începutul săptămânii de către mama sa, a fost găsit fără viață într-o cameră de hotel din

Bărbat găsit mort într-un lac din Filiaşi
Un bărbat a fost găsit mort în râul Olt. Cadavrul, în stare de putrefacţie
VIDEO/FOTO. Un bărbat din Teleorman a căzut cu maşina în Olt. Scafandrii l-au scos din autoturism, însă nu a putut fi salvat
Distribuie acest articol

Loading

 

Tânărul de 35 de ani, din Slatina, dat dispărut la începutul săptămânii de către mama sa, a fost găsit fără viață într-o cameră de hotel din oraș.

Descoperire şocantă. Tânărul, din Slatina, dat dispărut pe data de 11 martie, a fost găsit decedat într-o cameră a Hotelului Paradis. Un angajat al hotelului a fost cel care a anunţat autorităţile.

Polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați pe data de 15 martie, ora 15.00, de către un angajat al unui hotel din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-una din camerele hotelului.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 11 martie.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul”, transmite IPJ Olt.

Potrivit unor surse, băiatul ar fi luat o supradoză de medicamente, pentru a-şi pune capăt zilelor. Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0