Tentativă de sinucidere, în Olt. Un bărbat  s-a încuiat într-o cameră cu trei butelii deschise, ameninţând că va da foc

HomeEvenimentRecomandate

Tentativă de sinucidere, în Olt. Un bărbat  s-a încuiat într-o cameră cu trei butelii deschise, ameninţând că va da foc

  Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Movileni, care ameninţa că va da foc cu o brichetă în camera în care s-a încuiat şi în care se aflau

Un bărbat de 66 de ani, din Olt, i-a furat telefonul din geantă unei piteştence care stătea la coadă la un chioşc
Poliţiştii au intensificat controalele în localităţile cu rata ridicată de infectare. Magazinele, principala ţintă
Percheziţii în Olt, dar şi alte judeţe, la persoane care au obţinut ilegal fonduri nerambursabile
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Movileni, care ameninţa că va da foc cu o brichetă în camera în care s-a încuiat şi în care se aflau trei butelii deschise, a fost oprit în ultimul moment de poliţişti.

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați,astăzi, 16 octombrie,  prin apel la 112, de către un bărbat din comuna Movileni, județul Olt, cu privire la faptul că tatăl său s-a încuiat în casă și amenință că va da foc imobilului.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.12 Potcoava, care au identificat un bărbat, de 57 de ani, ce se afla într-o cameră a locuinței sale, cu ușile încuiate și geamurile închise, amenințând, cu o brichetă, că va da foc la trei butelii, ce se aflau în imobil. 

Polițiștii au izolat zona și au evacuat persoanele, pe o rază de aproximativ 150 de metri.

Întrucât din imobil se simțea un miros puternic de produs petrolier, polițiștii au intervenit în forță, au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbatul de 57 de ani, care se manifesta agresiv.

Acesta a fost scos din locuința în care se aflau cele trei butelii deschise și care emanau produs petrolier, fiind evitată, astfel, o tragedie”, transmite IPJ Olt.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de distrugere și amenințare.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0