FOTO&VIDEO. Accident pe DN 7.  Un şofer de TIR a scăpat miraculos, după ce a căzut de pe un pod

HomeEveniment

FOTO&VIDEO. Accident pe DN 7.  Un şofer de TIR a scăpat miraculos, după ce a căzut de pe un pod

  Un şofer, în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un TIR pe DN 7, pe raza localităţii Milcoiu a intrat în coliziune cu o betonieră, după

FOTO. Biciclist lovit mortal pe DN 6, în Olt
Un tânăr, din Valea Mare, care tulbura liniştea publică, a lovit un poliţist care-l încătuşa
Punctul de amendă ar putea crește cu peste 75% de la 1 ianuarie 2022
Distribuie acest articol

Loading

 

Un şofer, în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un TIR pe DN 7, pe raza localităţii Milcoiu a intrat în coliziune cu o betonieră, după care a căzut de pe un pod. Din fericire, acesta a scăpat cu viaţă.

 

Potrivit IPJ Vâlcea, din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 60 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autotren, în localitatea Milcoiu, km 157+ 50 m, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o betonieră,  moment în care, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, căzând de pe pod, în râul Topolog.

„În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Vâlcea.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0