Un adolescent, din Corabia, nu a mai fost văzut de câteva zile. Mama sa l-a dat dispărut

HomeEvenimentRecomandate

Un adolescent, din Corabia, nu a mai fost văzut de câteva zile. Mama sa l-a dat dispărut

  Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său, din orașul Corabia și nu a mai revenit.

Un bătrân, din Dolj, găsit de poliţişti înainte de a muri îngheţat de frig
FOTO. Sfârşit tragic pentru un bătrân, din Olt, care a murit ars în propria casa din cauza unei lumânări
S-a stins din viaţă angajatul de la Alro Slatina, care se afla internat la Timişoara, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său, din orașul Corabia și nu a mai revenit. Băiatul nu a mai fost văzut din data de 6 iunie, când a plecat de acasă. Mama sa a semnalat dispariţia.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au fost sesizați, pe data de 10 iunie, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, BAICIU ALBERT ANDREI, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din orașul Corabia, la data de 06.06.2024, în jurul orei 05.30 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, aproximativ 55 de kg, ochi verzi, păr blond, nu prezintă tatuaje sau semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac de culoare negru cu alb, pantaloni de culoare negru și pantofi sport de culoare gri.

„Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0