Un tânăr de 32 de ani, din Verguleasa, care a furat în Italia panouri fotovoltaice, reţinut în baza unui mandat european

HomeEveniment

Un tânăr de 32 de ani, din Verguleasa, care a furat în Italia panouri fotovoltaice, reţinut în baza unui mandat european

Polițiștii de investigații criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Italia, pe numele unui tânăr de 32 de ani, din Verguleasa, care a furat panouri de la o fabrică fotovoltaică. Tânărul a fost reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării autorităţilor italiene.

Bărbatul a fost condamnat în Italia pentru furtul unor panouri fotovoltaice

Sute de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza la secţiile de votare din Olt
Doi tineri au ajuns la UPU Slatina, în urma unui accident petrecut la intrarea în Slatina. Şoferul vinovat era băut
O fetiţă, de două luni, în comă profundă, după ce sora în vârstă de un an i-a înfipt o foarfecă în cap
Distribuie acest articol

Loading

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Verguleasa au pus în executare, astăzi, un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Verguleasa.

Autoritățile judiciare din Italia au condamnat bărbatul la pedeapsa cu închisoarea, întrucât în cursul anului 2014, a pătruns într-o zonă folosită ca fabrică fotovoltaica, cu scopul de a sustrage panouri și alte materiale”, transmite IPJ Olt.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării către autoritățile italiene.

În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0