Un tânăr de doar 17 ani a tâlhărit un om pentru suma de 30 de lei

HomeEveniment

Un tânăr de doar 17 ani a tâlhărit un om pentru suma de 30 de lei

  Un tânăr de 17 ani, din municipiul Băileşti, a fost reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Acesta a agresat

Tâlhărit pentru un telefon mobil, pe o stradă din Caracal. Agresorul a fost reţinut
VIDEO. Un bătrân, din Dolj, tâlhărit în propria casă în miez de noapte. Agresorul l-a lovit până când bărbatul i-a dat banii pe care-i avea
Un bărbat, din Balş, care a tâlhărit un bătrân şi l-a abandonat pe un câmp, reţinut după aproape 6 luni
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Băileşti, a fost reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Acesta a agresat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, căruia i-a sustras suma de 30 de lei.

Poliţiştii Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi, pe data de 18 septembrie, de un bărbat de 46 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul zilei de 16 septembrie, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr.

În urma cercetătilor efectuate s-a stabilit că tânărul de 17 ani l-ar fi agresat pe bărbatul de 46 de ani, căruia i-ar fi sustras suma de 30 de lei.

„În cursul zilei de 04 octombrie a.c., tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de către poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ieri, 05 octombrie, procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0