Derby în Divizia A. CSM Slatina, duel pe teren propriu cu Activ Ploieşti

HomeSport

Derby în Divizia A. CSM Slatina, duel pe teren propriu cu Activ Ploieşti

  Derby în Divizia A la handbal feminin. CSM Slatina primeşte vizita echipei Activ Ploieşti, formaţie aflată pe primul loc în clasamentul seri

Primul transfer al iernii la CSM Slatina. Mijlocaşul Alexandru Neagu, jucător cu prezenţe în eşaloanele superioare, a semnat cu gruparea slătineană
CSM Slatina, succes la scor la debutul în Liga a II-a. Slătinenii au învins cu 3-0 Concordia Chiajna
CSM Slatina, victorie la un gol în partida extrem de importantă pe terenul nou-promovatei CSM Târgu Jiu
Distribuie acest articol

 

Derby în Divizia A la handbal feminin. CSM Slatina primeşte vizita echipei Activ Ploieşti, formaţie aflată pe primul loc în clasamentul seriei, având în vedere faptul că are un meci în plus disputat. Confruntarea este programată duminică, 8 octombrie, în sala LPS Slatina, cu începere de la ora 11.00.

Meci important pentru handbalistele slătinene pregătite de Attila Horvath. Duminică, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina, slătinencele primes vizita primei clasate, Activ Ploieşti. Cele două formaţii au maximum de puncte, însă adversarele au un meci în plus disputat.

Aşadar, cele mai bune echipe ale seriei A a Diviziei A la handbal feminin se întâlnesc, duminică, în cadrul unei partide ce poate fi catalogate drept derby.

CSM Slatina are obiectiv promovarea în Liga Naţională.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0