Un tânăr, din Slatina, tată a doi copii, şi-a pus capăt zilelor în prag de Sărbători

HomeEvenimentRecomandate

Un tânăr, din Slatina, tată a doi copii, şi-a pus capăt zilelor în prag de Sărbători

  Un tânăr, în vârstă de 37 de ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor marţi seara, într-o locuinţă de pe strada Profesor Victor Biltz. El er

Un bărbat, din Vădastra, depistat în trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie
Decizie în cazul Piteşti: Unul dintre poliţiştii arestaţi s-a pensionat, iar celălalt a fost suspendat
FOTO&VIDEO. Carnagiu pe DN 65. Patru persoane au murit, iar alţi trei răniţi au fost transportaţi la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 37 de ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor marţi seara, într-o locuinţă de pe strada Profesor Victor Biltz. El era căsătorit şi a lăsat în urmă doi copii mici, unul de şase ani, iar celălalt de doar doi ani. 

Gest extrem al unui tânăr din Slatina, în vârstă de 37 de ani. În seara de 19 decembrie, în jurul orei 17.00, şi-a pus capăt zilelor.  Tânărul lucra la una dintre societăţile de pe platforma industrială, era căsătorit şi avea doi copii minori, în vârstă de 6, respectiv 2 ani. Bărbatul a fost găsit atârnând în ştreang chiar de către tatăl său.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, care s-ar fi spânzurat la o locuință situată pe strada Profesor Victor Biltz din localitate.

Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, transmite IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0