Utilajele au ieşit pe străzile din Caracal pentru a împrăştia material antiderapant. Oltul, sub atenţionare de ninsori şi polei

Utilajele au ieşit pe străzile din Caracal pentru a împrăştia material antiderapant. Oltul, sub atenţionare de ninsori şi polei

Primăria municipiului Caracal a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență având în vedere informarea de vreme rea care vizează judeţul Olt. Sunt anunţate ninsori şi polei, iar utilajele au ieşit deja pe străzi pentru a împrăştia material antiderapant.

Distribuie pe Facebook

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de vreme severă, care vizează şi judeţul Olt. Sunt aşteptate ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei. Primăria municipiului Caracal anunţă că primele utilaje au ieşit deja pe străzi.

Astă seară a fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență constituit la nivelul Primăriei Municipiului Caracal, pentru a preîntâmpina efectele poleiului și a unei eventuale ninsori abundente în orașul nostru.


Utilajele ADPP au ieșit pe teren pentru a distribui material antiderapant pe străzile orașului.

Facem cu această ocazie un apel către toți cetățenii să parcheze regulamentar autoturismele iar proprietarii de garaje să adăpostească mașinile personale  în interiorul acestora. Este foarte important ca arterele de circulație  să fie cât mai libere iar cei responsabili cu deszăpezirea să își poată face datoria”, transmite Primăria municipiului Caracal.

COMMENTS