Vediţa Coloneşti, egal cu Muscelul Câmpulung după ce a evoluat mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică

HomeSport

Vediţa Coloneşti, egal cu Muscelul Câmpulung după ce a evoluat mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică

  Vediţa Coloneşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Muscelul Câmpulung din cadrul semifinalei barajului de pro

FOTO/VIDEO. Victorina Bora şi-a pus la zid jucătoarele, după înfrângerea cu Vâlcea. „Jucătoarele cu mare experienţă, m-au trădat”
Aproximativ 120 de copii care practică fotbalul la CSM Slatina au primit daruri de Crăciun
CSM Slatina s-a impus, scor 3-0, cu CSO Filiaşi. Chindia Târgovişte, ultima adversară din jocurile de pregătire
Distribuie acest articol

Loading

 

Vediţa Coloneşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Muscelul Câmpulung din cadrul semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a. Gruparea pregătită de Mircea Stan a evoluat, din minutul 30, în inferioritate numerică, după ce Gabi Matei a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene.

 

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti a încheiat cu o remiză manşa tur a semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a. Jucătorii pregătiţi de Mircea Stan au reuşit doar un egal, 0-0, în condiţiile în care au evoluat mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică, după ce Gabi Matei a fost eliminat pentru două cartonase galbene.

Chiar şi aşa, în inferioritate, Vediţa Coloneşti a avut câteva ocazii importante de marca, însă nefructificate pe tabelă.

Returul cu Muscelul Câmpulung se va disputa pe data de 25 mai, de la ora 17.30, în deplasare. Dacă după 90 de minute de joc va fi egalitate, atunci se vor disputa două reprize de prelulungiri a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, câştigătoarea se va decide la lovituri de la unspreceze metri.

 

Învingătoarea acestui prim baraj de promovare va ajunge în lupta finală pentru accederea în Liga a II-a. Adversara din cel de-al doilea baraj va fi  învingătoarea duelului SCM Râmnicu Vâlcea- Olimpic Zărneşti.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0