VIDEO. Incendiu la o topitorie din Slatina. Ard trei tone de combustibil lichid uşor

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Incendiu la o topitorie din Slatina. Ard trei tone de combustibil lichid uşor

  Incendiu în această dimineaţă la o topitorie din Slatina. Ard aproximativ trei tone de combustibil uşor şi mai multe rezervoare de combustib

O fetiţă de 12 ani, diagnosticată cu o tumoră cerebrală rară, salvată de o echipă medicală a Spitalului de Neurochirurgie din Iași
VIDEO. O femeie, din Pleşoiu, a căzut în fântână. Salvatorii intervin cu un buldoexcavator
O femeie, din Oboga, scoasă din fântână şi transportată la spital în şoc hipotermic
Distribuie acest articol

Loading

 

Incendiu în această dimineaţă la o topitorie din Slatina. Ard aproximativ trei tone de combustibil uşor şi mai multe rezervoare de combustibil. Nu sunt victime.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina acţionează pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o topitorie în Slatina, situată pe strada Constructorului.

La sosirea echipajelor ardeau aproximativ trei tone de combustibil lichid ușor, utilizart în procesul tehnologic și mai multe rezervoare de combustibil. Incendiul este localizat. Nu sunt victime”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Potrivit ISU Olt, la locul evenimentului acționează peste 20 de pompieri, cu trei autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului Slatina, iar misiunea este sprijinită de pompieri din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Rivergate Fire, care s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere.

Pompierii slătineni au lichidat, după câteva ore, incendiul izbucnit la topitoria de pe strada Constructorului. În urma evenimentului au ars circa 2000 de litri de combustibil lichid ușor, 20 de recipiente din plastic, cu capacitatea de 1000 de litri și o anexă construită din panouri sandwich, cu suprafața de cinci metri pătrați.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului au fost scânteile mecanice produse de un motostivuitor.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0