VIDEO. Tânăr, din Brâncoveni, reţinut 24 de ore după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis de conducere

HomeEveniment

VIDEO. Tânăr, din Brâncoveni, reţinut 24 de ore după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis de conducere

  Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Brâncoveni, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, după ce a fost prins conducând în mod repetat f

Două adolescente au bătut şi umilit o copilă de 12 ani. Agresoarele au fost reţinute
VIDEO. Un bărbat, care loveşte la întâmplare maşinile în trafic, pus la pământ de un şofer
O femeie fără adăpost, din oraşul Balş, înjunghiată  în parcarea unui hipermarket din oraş. Medicii slătineni luptă să-i salveze viaţa
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Brâncoveni, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, după ce a fost prins conducând în mod repetat fără a deţine permis de conducere.

 

Potrivit IPJ Olt, la data de 20 noiembrie 2023, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au oprit pentru control, pe strada Traian, din orașul Piatra-Olt, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ulterior, în data de 22 noiembrie 2023, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au oprit pentru control, pe strada Aluniș, din orașul Piatra-Olt, același autoturism condus de către tânărul de 18 ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 22 noiembrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, cu propuneri legale, în cursul zilei de 23 noiembrie 2023.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0