Weekend cu temperaturi de până la 26 de grade

HomeActualitate

Weekend cu temperaturi de până la 26 de grade

  Weekend cu temperaturi ridicate, de până la 26 de grade, prognozează meteorologii. Totodată, joi sunt anunţate ploi. Potrivit şefei ANM, Flo

Vremea se încălzeşte semificativ. Temperaturile vor ajunge la 20 grade Celsius
Prognoza meteo actualizată: Vremea se încălzeşte în toată ţara
De sâmbătă, vremea intră într-un proces de încălzire. Temperaturile vor urca la 17 grade
Distribuie acest articol

Loading

 

Weekend cu temperaturi ridicate, de până la 26 de grade, prognozează meteorologii. Totodată, joi sunt anunţate ploi. Potrivit şefei ANM, Florinela Georgescu, aceste schimbări bruște ale vremii reprezintă semnale ale tranziției spre mijlocul primăverii. 

 

Directorul ANM, Florinela Georgescu, a dezvăluit că în zilele următoare se așteaptă o creștere a temperaturii cu 1°C -2°C de la o zi la alta. Astfel, duminică se prognozează maxime de 26°C, chiar 27°C, inclusiv în zona Capitalei.

 

Sâmbătă și duminică vor fi temperaturi foarte ridicate pentru sfârșitul lunii martie, în toate zonele țării. Maximele de peste 20°C vor fi frecvente și există probabilitatea ca și săptămâna viitoare să ne aducă temperaturi peste normal. În același timp așteptăm să apară din nou și precipitațiile. De mâine noapte aria ploilor se va extinde, va cuprinde joi toate regiunile țării, iar la munte, pe creștere cele mai înalte”, a spus Florinela Georgescu la Antena 3.

Totodată, directorul ANM a avertizat că este posibil să mai ningă și că se așteaptă și vânt puternic în întreaga țară. Aceste schimbări bruște ale vremii reprezintă semnale ale tranziției spre mijlocul primăverii, arătând o tendință clară de încălzire a temperaturilor: Mai este încă posibil să mai ningă și va fi și o vreme cu destul de mult vânt, cam peste tot în țară. Este de altfel tot un semnal. Aceste intensificări ale vântului sunt tot semnalul schimbării pe care o traversăm acum, o încălzire care categoric ne arată că ne apropiem de mijlocul primăverii”.

Astfel, românii sunt sfătuiți să se pregătească pentru o varietate de condiții meteorologice și să urmărească actualizările prognozei ANM pentru a rămâne în siguranță și pregătiți pentru schimbările bruște de vreme.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0