Accident grav pe DN 54, în Olt. Un autoturism care s-a răsturnat a luat foc. O femeie, transportată la spital

HomeEvenimentRecomandate

Accident grav pe DN 54, în Olt. Un autoturism care s-a răsturnat a luat foc. O femeie, transportată la spital

  O femeie, în vârstă de 42 de ani, din Corabia, s-a răsturnat cu maşina pe DN 54, la ieşire din Vişina. Ulterior, autoturismul a lut foc. Fem

Fetița de 5 ani care a dispărut, joi seara, a fost găsită moartă în albia unui râu, situat în apropierea casei
FOTO. Accident cu trei autoturisme implicate, la ieşirea din Slatina, pe strada Drăgăneşti
Viteza, cauza principală a accidentelor grave petrecute în Olt. 18 persoane şi-au pierdut viaţa în primele cinci luni ale anului
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 42 de ani, din Corabia, s-a răsturnat cu maşina pe DN 54, la ieşire din Vişina. Ulterior, autoturismul a lut foc. Femeia a fost transportată la spital.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe data de 18 decembrie, în jurul orei 14.10, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, la ieșirea din comuna Vișina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției orașului Corabia.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 42 de ani, din orașul Corabia, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orășenesc Corabia”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0